Hur medicineringsadministration i Missouri -skolor kan spara tid, stress och pengar.

Lämna aldrig barnen ensamma med mediciner. Om du har medicinsk medicin och du måste göra något annat, som att svara på telefonen, ta medicinen med dig. Råda barnvakter, morföräldrar och andra besökare att hålla handväskor, väskor eller jackor som har mediciner i dem långt ifrån barns räckvidd. När du tar medicin, gör det över en toalett diskbänk och/eller bort från gemensamma områden i ditt hem.

För många opioider och andra effektiva smärtstillande medel kan till och med en procentandel som tas in eller absorberas genom huden (vätska och fläckar) vara dödliga. Aldrig någonsin hänvisa till medicin som “godis” eller ett annat tilltalande namn. Detta kan förvirra eller locka ett barn att försöka andra piller när du inte tycker om. Vara medveten om att ge rätt dos och mäta den exakt.

För många nödsituationer för att involvera medicineringsfel, enligt u.S. Center för sjukdomskontroll och förebyggande, barn fick fel dos av medicinering av misstag av misstag. Använd en medicinspruta eller dropper för att mäta rätt mängd. Använd inte vanliga matlagningsområden på grund av att de inte är exakta för att bestämma medicinering.

(Se, “Hur man använder flytande läkemedel för barn.”) Vet att en del receptfria mediciner är vuxenstyrka och aldrig behöver användas med barn. Prata om mycket säkrare alternativ med din barnläkare eller farmaceut. Ge medicinen vid de tider du ska, baserat på ditt recept eller vad din läkare informerade dig.

En partisk syn på medicineringssäkerhet: En guide för sjukvårdsanläggningar

Massor av mammor och pappor har problem med att förstå medicineringsinstruktioner. Om du är förvirrad över hur du kan erbjuda ditt barn ett läkemedel är det mycket bättre att ställa frågor än att ge medicinen felaktigt. Be din läkare eller farmaceut till hur mycket medicin du ska erbjuda med det doseringsverktyg du planerar att använda.

Be sedan din läkare eller farmaceut på ett papper som du ska ta hus. Låt en tolker erbjudande dig vägbeskrivning på ditt föredragna språk. Kontakta ditt barns läkare eller farmaceut innan du blandar medicin med mat eller vätska. Erbjuda mediciner som behandlar symtom (som långvarig hosta) endast om ditt barn kräver det.

Ge inte ett läkemedel mot feber eller obehag om du för närvarande tillhandahöll en kall medicin som har feber eller smärtmedicin i den. Det är vanligtvis bäst att ge en medicinering åt gången. sverige-ed.com Du kan erbjuda medicin för att minska ditt barns feber om ditt barn har feber över 102 grader Fahrenheit.

Medicin för att minska febern är mer en oro för bekvämlighet för ett barn. Det behövs inte om ditt barn är bekvämt. Säkert kassera alla oanvända mediciner, särskilt effektiva läkemedel som opioider. Kolla in läkemedlet för säkra sätt att eliminera gammal eller ytterligare medicin. Medicinska fläckar som används för smärtlindring måste elimineras, vikas i hälften och spolas.