De øverste retningslinjer for hvad der er farmaceuters rolle i sundhedsvæsenet?

En farmaceuts tydelige funktion forbliver i at sikre den sikre, effektive og passende brug af medicin. Dette involverer vurdering af patienten for medicinrelaterede bekymringer, indsamling og oversættelse af beviset, med fokus på klientens behov, anbefaling, udførelse og sporing og justering af farmaceutisk plejeplan. Apotekere arbejder i samarbejde som medlemmer af en interprofessionel sundhedsgruppe for at tilbyde patientcentreret pleje ved at arbejde som medicinske professionelle.

Apotekere praktiserer i en række forskellige omgivelser, ambulant pleje, plejehjem, administrerede plejeorganisationer, farmaceutisk forretning, stofbutikfordele for styringsvirksomhed, colleges og skoler, den føderale regering og andre offentlige sundhedsenheder. Nogle farmaceuter arbejder direkte med at håndtere medicinanvendelsessystemet, der består af at anskaffe medicin og tilknyttede genstande, garantere korrekt opbevaring af medicin og anbefale, transkribere, dispensere, overvåge og dokumentere disse lægemiddelbutikaktiviteter.

I specifikke stater og sundhedssystemer er farmaceuter licenseret til at fungere som udbydere med ordinering af myndighed under opsyn. Apotekere får akkreditering til at administrere immuniseringer, udføre medicinbehandlingsstyring og ender med at blive certificerede diabeteslærere. Apotekere kan ligeledes se efter bestyrelsesakkreditering i specialiserede praksissteder såsom farmakoterapi, ambulant pleje, psykiatri, onkologi, ernæring, transmitterbar sygdom og nuklear apotek.

3 lette fakta om farmaceut – udforskhealthcareers.org beskrevet

Sammenlignelige med de fleste sundhedseksperter tilføjer farmaceuter til sundhed og velvære hos enkeltpersoner og kvarterer. De bliver involveret i aktiviteter, der fremmer forebyggelse. Som et væsentligt medlem af et interprofessionelt sundhedsteam arbejder farmaceuter som alle andre sundhedseksperter som patient tilhængere.

Evnen til at arbejde sammen og kommunikere med succes som et interprofessionelt team er afgørende for at forbedre sundhedsresultaterne og levere kvalitet og sikker pleje til alle klienter.

Artikler fra Canadian Pharmacists Journal: CPJ leveres her med tilladelse fra

Det 15 -sekunders trick for farmaceut – udforskhealthcareers.org

American Public Health Association, jeg. Erklæring om problemet Farmaceutens funktion udvides ud over de konventionelle produktorienterede funktioner ved at give og distribuere medicin og sundhedsmæssige forsyninger. Apotekerens tjenester i dag inkluderer mere patientorienterede, administrative og folkesundhedsfunktioner. Der er masser af funktioner i folkesundheden, der kan drage fordel af farmaceuters Apoteks udbringningsservice særlig ekspertise, der kan omfatte farmakoterapi, adgang til pleje og undgåelsestjenester.

Apotekerens centraliserede placering i samfundet og videnskabelig kompetence er uvurderlig. Genundersøgelse og kombination af folkesundhedspraksis i farmakologisk træning og farmaceutisk pleje er vigtig. Motivationen til tværtræning vil også maksimere ressourcerne og hjælpe med at håndtere arbejdsstyrken inden for områderne apotek og folkesundhed.

Formål Den amerikanske folkesundhedsforening har faktisk historisk støttet farmaceutens funktion i folkesundheden. 59 Denne politik har til hensigt at yde ledelse og hjælp til at bestemme og fremme farmaceutens eksisterende og fremtidige rolle i folkesundheden og forklare rammen for at maksimere denne funktion. Gennem tværfaglige metoder er det afbildet, at farmaceutens bidrag til den offentlige sundhedsarbejdsstyrke, sundhedsuddannelse, sygdomsforebyggelse og sundhedspromo, fortaler for folkesundhed og sundhedskvalitet vil hjælpe med at opnå optimale resultater af folkesundheden.

Den største guide til farmaceuts rolle i digital sundhedstid

6 farmaceuter tilbyder en tilgængelighed, der er ualmindelig blandt sundhedsfagfolk. Apotekeren har sundhedskendskab til at udvikle sig og er ofte markant placeret i samfundet for at tilbyde folkesundhedstjenester, i nogle tilfælde 24 timer pr. Dag. Ingen aftale er nødvendig på mange apoteker i kvarteret. Apotekere arbejder i en række offentlige omgivelser, der består af sundhedsfaciliteter, stof, købmand og detailhandlere og sygeplejersker.